Повратна инвестиција од 3D печатењето | Ultimaker

Симни го

*Потребни полиња

Ultimaker ги обработува Вашите лични податоци во согласност со Политиката за приватност и колачиња.

Што ќе научите

3D принтот чини помалку од дел направен надворешно. Но, оваа изјава не е доволна за Вие да победите со аргументи. Преку овој леток ќе научите како:

  • Да ги анализирате Вашите производни трошоци и да ги споредите со декстоп 3D печатењето
  • Да го пресметате периодот на поврат и заштеди од инвестирањето во десктоп 3D печатач
  • Да ги процените позитивните и негативни финансиски ставки на различните производни методи
  • Да го зголемите производството од почеток до крај и која е ефикасноста на 3D печатачите
image description