Побарај понуда

* Потребни полиња

Ultimaker ги обработува Вашите лични податоци во согласност со Privacy- en Cookiebeleid.

Зошто токму Ultimaker?

Што и да сакате да испечатите, ние ќе се погрижиме за Вашиот целосен работен процес. Нудиме 360-степени интегриран систем на сигурни печатачи, материјали на индустриско ниво и софтвер на кој му веруваат 2 милиони корисници.

Сите наши печатачи доаѓаат со доживотна грижа за корисници – каде и да сте, кога и да Ви биде потребна и на Вашиот сопствен јазик.

  • Печатете самоуверено бидејќи машините на Ultimaker можете да ги оставите да работат и ноќе, па делот ќе биде готов веќе наредното утро
  • Добивајте ги најдобрите резултати употребувајќи ја нашата широка палета на материјали за модели со брз концепт или делови за крајна употреба
  • ● Започнете со печатење по само неколку кликнувањапреку софверот кој го препознава материјалот кој сте го ставиле и употребува ригорозно тестирани профили на материјали
image description